Поръчване на стоки от онлайн книжарницата

Поръчването от KnigaBg.eu е максимално опростено, за да Ви предоставим най-удобното пазаруване в интернет.

 

Поръчване на стоки чрез сайтаРекламация и замяна

Ако търсите конкретно заглавие или автор, използвайте търсачката. Тя е разположена централно, в горната част на екрана и е видима във всеки един момент докато пазарувате или разглеждате нашата книжарница. Можете да търсите по няколко признака:

-  Заглавие - напишете на кирилица, без значение с големи или малки букви, заглавието или част от него (не по-малко от 3 символа) на търсения продукт. натиснете бутона "Търси" и ще видите страница с всички продукти, съдържащи търсената от вас дума.

ISBN (уникалният цифров код)  на търсената от Вас книга - напишете в полето за търсене и натиснете "Търси". Ако книгата е налична в нашата книжарница, ще се появи в резултата.

- Автор или издателство - ако не сте сигурни за заглавието на книгата, но знаете името на автора или издателя й, напишете го в търсачката и натиснете "Търси". Като резултат ще получите всички продукти на този автор или издател, които предлагаме в нашата онлайн книжарница.

- Ако не намирате желаното от Вас - не се колебайте, звъннете ни на посочения горе вдясно телефон или ни пишете в Skype, Facebook, или на посочения e-mail адрес. Ние ще ви съдействаме с информация и съвет.

 

Ако искате да разгледате преди да изберете:

- От лентата горе посочете КНИГИ, ФИЛМИ, МУЗИКА, ИГРИ или ПОДАРЪЦИ. От падащото меню изберете желана вътрешна категория от списъка. Категориите са организирани по жанрове и по типове продукти. След като изберете вътрешна категория, ще се озовете до страница със снимки на продуктите.

- Ако  искате да разгледате всички продукти - натиснете върху някоя от главните категории.

- Изберете желания продукт от списъка. Ще видите подробна информация - размери, цена, промоционална цена, година на издаване, автор, издател и др. Разгледайте и ако имате въпроси се свържете с нас.

- След като сте сигурни в избора си, сте готови за добавяне на продукта в количката с продукти. Изберете желания брой и натиснете "Добави към Покупки".

- След натискането на бутона "Добави към Покупки" ще излезе екран с покупката и два бутона - За продължаване на пазаруването (натиснете го, ако искате да си купите още нещо или просто да продължите да разглеждате) и бутона "Към Каса" (натиснете го ако искате да поръчате покупката).

- Ако сте натиснали бутон "Към Касата", следвайте инструкциите на екрана за завършване на поръчката.

Обратно към Е-Магазина Обратно към книжарницата