Връщане на стоки и Рекламации

 

Клиент, закупил продукт от KnigaBg.eu има право, до 14 дни след закупуването му да го върне обратно, без да посочва причина за това.

При връщане на продукт клиентът трябва да спази следната процедура:

  • Изпратете заявка за връщане на стоката на електронен адрес info@knigabg.eu, в срок не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаване на поръчката. В писмото включете вида стока, телефон за връзка и Вашите имена. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена сумата.  KnigaBg.eu предлага и замяна с доплащане, за други стоки от интернет книжарницата.
  • Върнатата стока трябва да не е използвана и да е в добър търговски вид (вида, в който е получена).
  • Връщането на продуктите се извършва на следния адрес:
  • гр. София, ж.к. Павлово, ул. "Проф. Иван Дуйчев" 3, ет 1 - до  „КнигаБГ” ООД
  • Връщането на продукти до нас е за наша сметка, ако причината за връщането е дефект, непричинен от клиента. Клиентът заплаща разходите по връщането на продуктите само в случаите когато те са в напълно изрядно състояние и причината за връщане е друга.

Ние, KnigaBg.eu, държим на нашите клиенти. Ето защо Ви предлагаме по-добри условия, за да се чувствате по-комфортно при пазаруване и да знаете, че сте винаги защитени. Целта ни е да направим всеки нов клиент наш редовен и щастлив клиент. Единственият начин да го постигнем е да сме коректни.

Обратно към Е-Магазина Обратно към Книжарницата