Срокове и доставка

Стоките от онлайн книжарница KnigaBg.eu за България се доставят чрез куриери на фирмите - Рапидо или Еконт експрес до посочения от клиента адрес, или до удобен за него офис на куриерската фирма.

Бърза Доставка до Адрес

Доставката се извършва в рамките на 1 до 3 работни дни след поръчката. Поради работното време на куриерите, стоки не се доставят в неделя. За нас клиентът е винаги на първо място, ние ще направим всичко възможно да изпратим стоките по-бързо.

  • Безплатна доставка за България при покупка на продукти на стойност над 49,00 лв.
  • Цена на доставка за покупки до 49 лева:

за София - 2.90 лв;

за всяко друго населено място - 4.20 лв, а над 49 лева - получавате безплатна доставка до цяла България.

  • При поръчка за чужбина - ще получите допълнително на електронната си поща опции за доставка - срокове, цени и спедитор. След като изберете предпочитания от Вас вариант, ние ще калкулираме общата цена на поръчката, ще ви информираме и при потвърждение от Ваша страна ще очакваме плащане. След заверяване на нашата сметка със сумата по поръчката изпращаме стоките по предпочетения от Вас начин.

 

Ако имате допълнителни въпроси, моля, натиснете тук за връзка с нас.

Обратно към Е-Магазина Обратно към Книжарницата

Стоките от Онлайн книжарница KnigaBg.eu се доставят чрез куриери на фирмите Еконт експрес и Рапидо - до посоченият от клиента адрес или до офиса на куриерската фирма.


Доставката се извършва в рамките на 24 до 48 часа (1-3 дни) след потвърждаване на поръчката в работни дни. Поради работното време на куриерите, стоки не се доставят в неделя. Тъй като за нас клиента е винаги на първо място, ние ще направим всичко възможно да изпратим стоките дори по-бързо от срока за доставка. Безплатна доставка при покупка на продукти на стойност над 60 лв.

· При безплатна доставка транспортните разходи се поемат от KnigaBg.eu. Цена на доставка за покупки до 59лв 5 лв до цяла България. Над 59 лв получавате Безплатна Доставка до Цяла България + подарък от нас.

Ако имате допълнителни въпроси, моля кликнете тук за връзка с нас.