ПРЕДСТОЯЩИ

Игри на дракони - книга 2 (Полетът на дракона)
Игри на дракони - книга 2 (Полетът на дракона)

Игри на дракони - книга 2 (Полетът на дракона)

ISBN/Кат. №: 9789542617228

15.95 лв

Доставка с предварителна поръчка

Издателство: Хермес
Размери: 13 х 20
Тегло: 250 гр.
  • Страници: 328
  • Корици: меки
  • Език: български
  • Година на издаване: очаквайте на 31 август 2017

тора книга от поредицата „Полетът на дракона“

 

Пол загърбва миналото и започва нов живот на остров Лама. Живот, в който има място за любовта към Кристин и радостта, която тя му носи. Кристин, подобно на повечето китайци, не е религиозна, но е суеверна. Затова, когато виден астролог й предсказва мрачно бъдеще, тя е силно разколебана дали да продължи да се вижда с Пол. Той, от своя страна, не вярва във влиянието на планетите и звездите и е огорчен от поведението й.

Кристин получава писмо от брат си – Да Лонг, изчезнал по време на Културната революция. Той се нуждае от помощта й, защото съпругата му е тежко болна. Въпреки лошото си предчувствие, Кристин и Пол заминават за селцето в близост до Шанхай, в което Да Лонг живее.

Голяма част от местните и животните са покосени от мистериозна болест. Пол започва разследване, но разкриването на виновника може да се окаже по-опасно от самата зараза.

Ами ако предсказанието на астролога все пак се сбъдне, поставяйки под съмнение всичко, в което Пол някога е вярвал? И изложи на опасност не само връзката му с Кристин, но и живота им?

За информация :


   

Вижте също

Доставка на дрехи и бельо, плащания, рекламация