ПРЕДСТОЯЩИ

Красиви момичета
Красиви момичета

Красиви момичета

ISBN/Кат. №: 9786190200512

20.00 лв 18.00 лв
Вие спестявате 2.00 лв

Доставка с предварителна поръчка

Издателство: Колибри
Размери: 13 х 20
Тегло: 390 гр.
  • Страници: 512
  • Корици: меки
  • Език: български
  • Година на издаване: август 2017

Деветнайсетгодишната Джулия Каръл изчезва безследно и това съсипва семейството й. Родителите й се развеждат, а сестрите й спират да си говорят.

Сега, четвърт век по-късно, изчезва друго момиче, а съпругът на Клеър – най-малката дъщеря на семейство Каръл – е убит по време на нелеп инцидент.

Клеър е убедена, че двата случая са свързани, но единственият човек, към когото може да се обърне за помощ, е Лидия – сестрата, която не е виждала от 20 години.

Какво е общото между изчезването на една тийнейджърка и убийството на мъж на средна възраст?

Двете сестри решават да потърсят отговор в миналото. И когато се заравят в него, попадат на тайни. Тайни, които са разрушили семейството им... и неочакван шанс за изкупление и отмъщение.


Красиви момичета е завладяващ и смразяващ психотрилър, в който изразът „нещата не са такива, каквито изглеждат“ добива нови измерения. През октомври 2015 романът е обявен от Амазон за „книга на месеца”, а Лий Чайлд го харесва толкова много, че го нарича „книга на годината“.

За информация :


   

„Карин Слотър е сред най-забележителните автори на трилъри.“

Тес Геритсън


„Не искам да пропускам нито една нейна книга.“

Джилиан Флин


„Нейните персонажи, сюжет и задъхано действие са без аналог в жанра.“

Майкъл Конъли


„Смайваща книга... Не мога да си представя по-добър роман.“

Джефри Дивър

 

***


Карин Слотър отрасва в малко градче в Южна Джорджия и пише още от дете. Тя е авторка на бестселъри на „Ню Йорк Таймс“. Има две успешни поредици – „Грант Каунти“ и „Уил Трент“, както и шест самостоятелни романа. Нейните книги са преведени на 35 езика и са продадени в повече от 30 милиона екземпляра. Онова, което я отличава от останалите автори, е характерният й стил, който смесва готика и крайм ноар. Поредицата й „Грант Каунти“ е на път да се превърне в телевизионен сериал, където Слотър ще е съсценарист на пилотния епизод. От дълги години живее в Атланта.

За повече информация можете да посетите уебсайта й: www.karinslaughter.com

Вижте също

Доставка на дрехи и бельо, плащания, рекламация